Rreth Nesh

Themeluar ne 2003, Swiss line spa eshte sipermarrja e Vasilika Selaj, nje estetiste me pasion per kujdesin e lekures, per t’i ofruar zonjave ne Shqiperi me shije te mprehta me te miren e trajtimeve te avancuara per fytyren & produktet per kujdesin e lekures te Swiss line by Dermalab.

Trajtimet & Produkte

Ekipi

Esta

Esta

Nje estetiste e fokusuar tek lekura, me pasion per sportin dhe te bukuren. Kliko ketu per te lexuar me shume rreth Estes.

Alba

Alba

Nje recepsioniste e dhene pas modes, trendeve dhe fizioterapise. Kliko ketu per te lexuar me shume rreth Albes.

Vasilika

Vasilika

Nje ish-koreografe e kthyer ne estetiste e me pas sipermarrese. Kliko ketu per te lexuar me shume rreth Vasilikes.

REZERVONI
TAKIMIN TUAJ
Filloni rrugetimin tuaj drejt relaksit &
perkujdesjes me nje klikim.

Pershtypjet

BLOG

NEWSLETTER