Profile Category: team

Esta
Profiles

Esta

Nje estetiste e fokusuar tek lekura, me pasion per sportin dhe te bukuren. Kliko ketu per te lexuar me shume rreth Estes.

Read More
Alba
Profiles

Alba

Nje recepsioniste e dhene pas modes, trendeve dhe fizioterapise. Kliko ketu per te lexuar me shume rreth Albes.

Read More
Vasilika
Profiles

Vasilika

Nje ish-koreografe e kthyer ne estetiste e me pas sipermarrese. Kliko ketu per te lexuar me shume rreth Vasilikes.

Read More