Alba

Sic kryqezohen punet e perditshme te nje recepsionisteje, ku jo vetem organizon oraret por kujdeset qe cdo detaj i pervoje se klientit me ne te jete i kuruar. Alba gjithashtu ndan nje pasion per gjithcka qe lidhet me moden me te fundit, te cilen e ndan nepermjet faqes se Instagramit te saj. Ne fjalet e saj, ‘te duash te bukuren ne cdo dimension’, jetesohet me se miri tek Alba, ku moda, kujdesi per lekuren si dhe fizioterapia, kryqzohen si cdo detyre e perditshme me klientet e Spa tone. Duke u terhequr nga e bukura & kujdesi per lekuren, ajo i’u bashkua stafit te Swiss line Spa, ne pozicionin e recepsionistes te Spa, ku jo vetem organizon oraret, por rekomandon produktet per kujdes vetjak si dhe menaxhon faqet e mediave sociale.