Esta

E lindur dhe e rritur ne Tirane, Esta eshte jo vetem e apasionuar ndaj te bukures dhe kudjesit per lekuren por edhe e dhene pas mbajtjes se trupit ne forme. Me edukim formal ne fushen e Gjeologji-Minerale, fusha e estetikes dhe kujdesit per lekuren e terhoqi drejt nje profesioni te ri. Esta i eshte bashkuar ekipit te Swiss line Spa ne Nentor te 2016, ne pozicionin e estetistes, pas trajnimit & certifikimit mbi protokollin e trajtimeve & produkteve te Swiss line. Specialitet i Estes ne cdo trajtim fytyre eshte masazhi relaksues i skalpit.